Even voorstellen!

AT, de boekhouder die altijd voor je klaarstaat!

AT Administration & Consultancy is een kleinschalig administratie- en bemiddelingsbureau gespecialiseerd in het midden en kleinbedrijf.

Ons kantoor is kleinschalig, wat betekent dat de ondernemer alle persoonlijke aandacht krijgt die gewenst is. Wij gebruiken ons netwerk om te investeren in u. Onze missie is om elke ondernemer te begeleiden in de groei van zijn/haar bedrijf.

Zoetermeer

Anie
Azatjan

“Mijn naam is Ani Azatjan, boekhouder en financieel adviseur. Ondernemen in de financiële branche is een grote passie van mij. Tijdens mijn HBO studie ondernemerschap werd het al snel duidelijk voor mij dat ik mijn kennis en ervaring wilde delen met andere ondernemers. Ik wil ondernemers helpen met groeien. Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer weet ik precies wat er nodig is voor het opzetten en runnen van een bedrijf.

In 2015 heb ik tevens mijn vakdiploma Ondernemer Beroepsgoederenvervoer Over De Weg behaald. Daarna heb ik mijn kennis en vaardigheden gebruikt en ingezet als externe vervoersmanager bij startende transportbedrijven. Ik heb mij gespecialiseerd in de koeriersbranche en daarmee een groot netwerk opgebouwd van opdrachtgevers tot aan eigen rijders. De transportbranche is hetgeen waar mijn specialisatie ligt en deze wil ik graag delen met andere ondernemers!”

Ani Azatjan – Founder AT Administration & Consultancy

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden? Klik dan verder naar onze diensten of neem contact op! 

Uw administratie wordt bij ons altijd tijdig, volledig en correct gedaan.